12.7.2015

Kirsikkajukurttipuikko


Nam näit on kiva imeskellä! Ja ois ehkä vielä vähän kivempi jos keli ois aavistuksen lämpimämpi, mut on se ihan siedettävä nyttekii. En valita!

Mä on kirsikkafani. Onnistuisin varmaan syömään koko lootan tuoreita kirsikoita ja jos mun drinksus on joskus säilötty kirsikka, syön sen ilomielin pois. (Jotkuthan hullut vaan nakkaa sen metikköön nääs!) Oon blogannu aiemmin kirsikkajukurttijätskii jäätölökones tehtynä, mut nyt tein nameja puikkoja!


Kirsikkajukurttipuikko
Tarvitset seuraavat ainekset (mitat oman tarpeen ja maun mukkaan):
- tuoreita kirsikoita
- säilöttyjä kirsikoita
- turkkilaista jukurttia
- kermavaahtoa taikka sokeria/makeutusainetta

Poista tuoreista kirsikoista kivi ja silppua parhaaksi näkemälläsi tavalla soosiksi. Mä pyöräytin minisilppurissani mujuksi.(Säilykekirsikoissa on kivi jo valmiiks off, joten ne on ok silppuriin sellaisinaan.)

Lisää joukkoon jukurtti ja sekoita. Turista sekaan vielä kermavaahtoa omantunnon mukaan jos siltä tuntuu. Must tuntui siltä, sillä jääkaapissani kököttää semmonen puteli, josta sitä on helppa turautta tulemaan.

Sekoita kaikki mukavasti sekaisin, maista ja lisää (tai jätä lisäämättä) makeutta makusi mukaan. Kaada seos nokallisella kannulla jätskimuotteihin ja pakasta kunnes ovat jäässä. Naaaati kaikes rauhassa ja someta kuin hyvää on! :)

PS. Tässä linkissä aiempi jukkejätskibloggaus: Kirsikkajukkejätski

Ei kommentteja: