2.12.2014

Jouluiset Piparisuikaleet


Hellurei sano hermot, kun ne melkein taas meni! Oon niin huono näpertämään tämmösii juttuja. Ei vaan riitä kärsivällisyys nypräämiseen, mutta onneks homma on nyt ohi ja ihan hauskoja piparisuikaleita tuli loppujen lopuks.


Jos haluut pipareita ja sulla ei ole A) taitoa tehdä taikinaa B) piparimuotteja ja C) kaulinta, niin ei se haittaa yhtään mitään. Osta taikina pakastealtaasta, kauli se sopivan paksukseks viinipullolla ja sit leikkaa (kertis)veittellä tai vaikka pitsaleikkurilla siitä suikaleita ja iske uuniin. Jätin itte jotkut suikaleet suoriksi ja joitain väänsin varovasti tommoseen kieroon asentoon.

Koristele millä lystäät, mutta meikäläinen laittoi kaiken maalimman nompparelleja, kookoshiutaleita yms. ja paikoillaan ne pysyy kun iskee pohjalle ekaks tomusokerista ja vedestä tehtyä töhnää.

Voisit myös esmes sulattaa suklaata ja voidella sitä pintaan ja sit sirotella jotain pähkinärouhetta siihen nupiks! Asettele kuitenkin lopuks piparisuikaleet tarjolle lautaselle tai mukavasti johonkin lasiin. Bjuutiful!

Näin se joulutunnelma senkus kasvaapi kasvamistaan! Joululaulutkin tursuaa pian jo korvista ulos, mutta ei se mitään kun tätähän tää joulukuu on.
Ei kommentteja: