21.2.2014

Bubble Pizza (Suomex: Kuplapizza)


Hola! Kuplapitsa on mainiohkoa vaihtelua pannupizzan ystäville. Itse tykkään millin ohuista pizzapohjista, mutta aikamoisen muhevaa ja herkullista on tämmöinen pulleampikin pizza.

Bubble Pizza
Tarvitset:
- pizzapohjataikinaa/sämpylätaikinaa tarvitsemasi määrä
- tomaattikastiketta
- juustoraastetta
- mieluisesi muut täytteet (Mä laitoin: pannulla paistetut ja maustetut broilerisuikaleet, herkkusieni, ananas, aurajuusto, nippusipuli)

Ja tässä askel kerrallaan kuvien kera hela homman kokoaminen:

1. Pyörittele taikinasta pikkuruisia palleroita vuokasi pohjalle. Voit ihan itseksesi päättää minkä kokoisia muhkuroita pizzaasi haluat. Mä laitoin aikasta pieniä ja annoin niiden kohota hetken aikaa oman onnensa nojassa. Jos tahdot laittaa pallukat ihan tosi vieretysten, niin laita ihmees.


2. Sekoita kuplapizzasi kaikki täytteet tomaattikastikkeen sekaan. Tee oma ihana tomaattikastike tai käytä jotain valmista namia pastakastiketta. Mä käytin mun lempparia, eli Pastellan valkosipuli-chilli tomaattikastiketta. Sekoitin soossiin kaikki täytteeni aurajuustoa ja juustoraastetta lukuunottamatta.


3. Lusikoi täytesoossisi taikinapalleroisten päälle ja sit siihen nupiks vielä juustot.


4. Paistele n. 225 asteessa suurin piirtein 20-25min kunnes taikinapalloset ovat kypsiä. Ja sit vaan massuttamaan! Vetele palloja täytteiden seasta suoraan suukkiin, tai leikkele slaisseiksi.

PS. Mä tein tämän semmoiseen suht normaalin kokoiseen irtopohjavuokaan, sillä en löytänyt yhtä mun mukavaa pikkuruista valkoista vuokaani mistään. Voit tehdä tän myös suoraan isolle uunipellille mikäli väsäät isommalle porukalle murkinaa.

Ei kommentteja: