20.2.2014

Safkablogi Testaa: (Eineshyllylöytö) Sitruuna-Juustokakku Jälkiruoka


Törmäsin K-Supermarketissa Saarioisten valmistamaan sitruuna-juustokakku jälkiruokaan. Ekaks aattelin että JEEEee!!! Olen nääs herkullisten juustokakkujen erittäin hyvä ystävä. Sitten tutkailin pakettia ja huomasin, että siellä ei ole juustokakulle ominaista kekseistä rakenneltua pohjaa ja muutenkin homma vaikutti vähän flopilta. Alla on mötkälemäinen valkoinen hyytelö ja päällä sitruunan makuista kiisseliä. Ilmeisesti tarkoitus ei olekaan olla juustokakku, vaan juustokakkujälkiruoka. Hmmm. No, ostin silti! Hinta oli jotain alle 3 €.

TUOMIO:
Pystyyhän tuon varmaan kohta viimeistelemään (ei ihan kokonaan), mutta ei kyllä ihan äkkiseltään tule juustokakku mieleen tuosta makumaailmasta. Lähinnä ajatuksiin lipuu sairaalassa tarjoiltavat kiisselijälkkärit. Juustokakkufanille tämä ei siis suo pikaista apua kakkuhimoon. Eli jatkossakin himot pitää hyydyttää kahviloissa taikka ottaa itse tuumasta vaari.

BOTTOM LINE: Osta jos sua kiinnostaa maistaa minkälaista uutta on keksitty. Muutoin en kyllä ostaisi. Toinenkin makuvaihtoehto näkyi olevan... oliskohan ollut vadelma tms. mutta sitä en aio maistella edes mielenkiinnosta. Sorry :(


Ei kommentteja: