keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Possun Etuselkää & Juureksia


Perushommii! Täähä on kuin karjalanpaistii, mut vaan ei ihan. Ostin n. 600 g kimpaleen porsaan etuselkää ja kylläpä on hyvvöö. Ja siis hinta oli jotain noin 2 euroo. Näin arkena ei oo aikaa töitten jälkeen pitää uunissa sataa vuotta, mutta muhevata tuli silti.

Possun Etuselkää & Juureksia
- porsaan etuselkää (sisältää läskiä ja luita) n. 600 g
- porkkanaa
- lanttua
- bataattia
- sipulia
- suolaa & pippuria
- 3 laakerin lehtee

Paista huoneenlämmössä puolisen tuntia mötköttänyt possuköntti tulikuumalla pannulla suolalla ja pippurilla maustettuna, jotta tulee kivasti väriä pintaan. Asettele kimpale paistopussiin ja pilko sekaan juurekset ja lisää mausteet. Lisäsin myllyn lisäks myös 4 kpl kokonaisia maustepippureita. Paista 160 asteessa 2h, ota lämmöt pois ja jätä muhimaan uunin jälkilämpöön vielä puoleks tunniks. Itte tuli käytyy koiran kanssa ulkona siinä välissä.

Makuhan on jumalainen ja noi juurekset on aivan älyttömiä. Kyllä varmaan uni tulee tänään ihan hyvin. Kuten aina.

Kroooh pyyyh....

Ei kommentteja: