15.12.2015

Lounasherkku: Halloumipinaattibageli


Jummijammi! Nyt on hyvä bageli ja kelpaa myös niille, jotka ei lihaa suostu syömään. Kokoat tämän kaverin aikasta nopeasti ja vain muutamasta aineksesta, joten suosittelen kokkeilemaan.

Halloumipinaattibageli
Tarvitset:
- bagelin tai jonkun maukkaan sämpylän
- tapenadia ja välimeren tahnaa.. taikka vaikka jotain pestoa
- tuoretta pinaattia
- halloumijuustoa
- mustapippuria
- tilkka öljyä paistamiseen
- tomaattia ja paprikaa tai miksei kurkkuakin

1. Leikkaa halloumit siivuiksi ja paista ne öljytilkkasessa mukavan ruskistuneiksi ja mausta pippurilla.
2. Paahda bagelit paahtimessa. Jos käytät sämpylöitä jotka ei paahtimeen mahdu, paahda ne kevyesti pannulla.
3. Voitele bagelin puolikkaat valitsemallasi tahnalla ja lado täytteet kyytiin. Mä valoin toiselle kannikalle oliivimössöä ja toiselle välimeren tahnaa. Kyllä on hyvää ja hyvää kyllä on! :)

PS. Jos vihaat halloumia, korvaa se leipäjuustolla.

Ei kommentteja: