21.4.2013

Pikamuffinssit Alla PollyVoihan muna, tänään on jo sunnuntai taas! :// No, se siitä sillä tänään tapahtui pikamuffinssit! Sunnuntailla (siis se tuotemerkki) on semmonen suklainen cake mix. Siitä voi tehä jotain kakkua tai paloja ja muffinsseja --> joten koitin muffinsseja!

Leila leipoo -ohjelmassa Leila paineli Polly-karkkeja omiin muffinsseihinsa (!!!) joten tein saman, sillä asia tuli mieleen flashbäkin lailla kun näin Pollyja kaupassa... Koristelin niin että sulatin pari palaa suklaata (se fatserin pikku patukka jossa on maitosuklaata ja valkosta suklaata samassa läjässä) ja löröttelin päälle ja sitten raastoin samaa shokolaadea vielä hipuiksi pintaan. Tästä ei suklaaloverin cupceikki parane. Ainakaan tässä ajassa.

Pikamuffat
- Osta kakkumix ja toimi ohjeen mukaan eli lisää 1dl öljyy ja 1,5dl vettä ja sekoita.
- Laita vuokiin ja tunge upoksiin parikolme Pollya. Tunge ne syvälle ettei ne käryä pinnalla.
- Paista ohjeen mukaan eli 200 astetta ja about 15min

Varmaan aina 1000000% parempi jos osaat ja jaksat tehdä oman taikinan alusta alkaen, but u know what aina ei jaksa. Kauheesti tulee tiskiä ja ainiin: lisäks tänään on ollu helvetimmoinen päänsärky koko päivän, että enhän mä ees jaksais sitä vatkaimen ääntä kuunnella. Valmissekoituksella kaikki syntyy nopeesti ja hissukseen jälkiä jättämättä.

Ja PS. Pakko pakastaa nää koska muuten tungen kaikki naamaan heti. Sitten voi syödä niitä suruunsa kaffelörön kanssa yksinäisinä iltoina. Nyt on taas leipomiset leivottu vähäks ajaks etiäpäin.

Ainii! Jos täällä käy joku jolla on myös ruoka- tms blogi niin jättäkää linkki kommentoimalla niin tulen vastavierailulle.

Ei kommentteja: