19.1.2011

Keskiviikko on keittopäivä




NONIIN, ny on pata taas porissu ja tuli keittoa! HERRANEN AIKA tätä pitää syä sit huomennakin mutta ei haittaa kun oli niin taitava kokki taas että vei kielen mennessään.

Jauhenlihankeittotarvikkeet
- jauhenlihaa (huom: n)
- sitte kaikkii keittojuureksii. KÄYTIN TUAREITA niitä oli: porkkana, peruna, palsternakka, lanttu.
- paprika, punainen
- purjosipuli, vihriä
- normisipuli
- mausteet oli taas tänää: mustapippu (kokonainen x3kpl), grillimauste, paprikajauhe, herbamaare, plöö.. mitäs vielä hunajaa iha luraus vaa kuten soijaakin..
- perslilja
- puolikas lihaliemikuutio

JA sitte vaa teet noist keiton. Eli: paista jauhenliha ja sipulit, sit palottelet kasvit yms mitä ny palotteletkii ja lisäät kattilaan. Sitte kantsii kiehauttaa vedenkeittimes vesi ja kaataa sekaa. Sitte kiehutetaan kypsäksi koko hoito. Vaikka n. ½h. Tiiät kyllä mikä on kypsää jos et oo täys idiootti!!

HUOM: palsternakka ei oo kakka, vaan hyvää. Ladoin sitä sekaan paljolti. Jos et tiä mikä se on niin kvg.

NOOOM!! NII JA HEI: Tarjoile lisänä ruikkari jossa päällä runsas sulatejuustokiekautus ja tommaattii.

PS. Kommatkaa joku välil ku kuitenki tääl ainakii 5 ihmist käy lukee nii käy vituttaa ku jos ei kukaa kommaa. Kiitti etukäteen!!! (niivvarmaa.,,)

Ei kommentteja: