17.1.2011

Keltanen Karri!Tulee vesi kielelle kun tätä maistaa. EIKÄ OO VAIKEETA just kaikki me uusavuttomatki osataa tehä eikä mee ku varmaa puol tuntii no ei ees niin paljoo en vaa kattonu kelloo.

Nämä tarvikkeet is all u need:
- Broilerin riekaleita
- Findus Herkkusieniä ja vihreitä valkosipulin versoja (tää pakastepussukka sisältää: porkkana, herkkusieni 16 %, romanapapu, mustajuuri, sipuli, valkosipulin verso 7,5 %, enkä ees vittu tiä mikä on romanapapu tai mustajuuri, mut noi pavut oli kai yksii herneenpalkon näkösii tos..en mee vannomaa)
- Wok Sauce Yellow Curry 120 g
- Soija
- Hinajaa

Ja sittevvaa... Kypsytä riekaleet, veä rehut sekaan ja kääntele mukamas siinä pannulla wokkailet ja sit sekaan toi pussukka tota soossia. No lisää maukui voi lisätä ite miten lystää mut onhan toi aika tukevan makusta tahnaa. IHAN TOTTA JOO SILLEE SAA TEHÄ!!!!!!!!!!

No mut tää oli hyvä. Kai noit pussei oli erilaisii siis eri makusiakii et sielt voi vissii valkata mitä vaa. En ollu ennen noit pussukkajuttui testannukkaa mut kyllä toi oli iha ratevan makust, eli SUASITTELEN SUA KOITTAAN! Siin pussis luki et nuudeleitten tai riisin kaa nii vetäsin vähä riisii. =DDDD

PS. Sorge ku kuvat on vähä vissii huonoi. Niist tulee niin keltasii näis *piip*lampuis mitä mul vaa möllöttää tääl kotona et joutuu photaris roklaamaa niit ja eihä siit tuu mitää ku ei osaa. No mut ei siit kannata liikaa häiriintyy.

Ei kommentteja: