20.1.2011

Ruunen kakku! -> Leipominen masentaa :(Joooooooooooo.. en tee mitää enää koskaa. Hermot menee siis vaa siks, ku en tiä käy vaa vituttaan. Liian pitkän tovin vie leipominen sit on ilta ihan pilalla. Mut tein helliksen sivun ruunen kakun....... En jaksa ettii linkkii.

Oli hyvä joo mut en jaksa innostuu kehuu enää ku oon niin väsyny koko ajatuksee. MUT hyvä on resepti juu. Tosin kantsii ehkä tehä muffinssivuokii ku toi on vähä semmost hötöö et menee vituiks ku leikkelee paloiks. Iskän kaa vetästii kahvit ku maistettii. Se otti toisenkii palasen <3 data-blogger-escaped-br="">
PS. Tuli helvetisti tiskii nii siks en leivokkaa kotona ku ny ne tiskit ois tääl.=DDDDDDDDD Eli siinä vinkki: mee AINA muualle leipoon.

PPS. Eilistä keittoo piti syyä tänää mut olin eilen unohtanu laittaa sen kylmään ja se oli muhinu illan, yön ja päivän tos kattilas hellan päällä.. nii syöppä sitte sitä eli et. Mut kokkaus on kuin elämä eli on ylämäkii ja on alamäkii ja on tasasta.

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Se näyttää sika hyvältä, nam! Hölväsitkö sitä? Tosta sun leipomisen aiheuttamasta vitutuksesta tulee mielee se kun kerran erehyin tekee tiikerikakun. Voooooi helvetti miten työläs homma. Vaik hyvää se sitte oli.

mapsu kirjoitti...

:D joo muistankii sen tarinan!!!! juu kyllähen leivonta vituttaapi. en hölvänny ku jauhotkii oli jo joku mylläri hölvänny myllys jo ihan valmiiks.

OLI HYVÄ TOI! jos tuun hulluks nii teen kyl tol reseptil ruunemuffinssei ja tuon töihi.