4.4.2014

Kebakot & Muut Dipattavat


Safkavinkki: Etkö muistanu et KEBAKOT on olemas? No en minäkään! Todellakaan! Kunnes ne äsken paisui pannulla. Jopas tulee nopeesti hyvää ja heleppoo ja onnistuu vaikka alla on pari lasillista. Kebakot ja jukurtista dippi! Menossa mukana myös porkkanaa, tuorekurkkua ja tommost tota kuivaa minipatonkii. Niin ja toi toinen toi punanen dippi on chilikastiketta, valmiina putelista. Varsinaisen hyvää kaikki tämä! Vaikkakin oon jäävi sanoo, sillä pienes hienos kaikki tuppaa olee aika hyvää. Tällä kertaa edettiin tähän tapaan (huom: voi olla että unohdan mainita joitain ainesosia):

Kebakot
Tästä annoksesta tuli 4 lihavaa kebakkoo vai mitä ne nyt olikaan:
- 200g jauhelihaa
- 1 muna
- korppujauhoja n 2 rkl
- suolaa, pippuria, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta, persiljaa, paprikajauhetta, grillimaustetta ja liraus hunajaa ja bbq-kastiketta

---> sörssää sössöksi kaikki sekaisin ja painele pötkylöiksi puutikkujen ympärille. Paistinpannusi koosta riippuen: katko tikkuja lyhyemmiksi jotta mahtuvat paistumaan ja siis paista kypsiksi.

Jukurttikastike
- Bulgarian jukurttii tarvitsemasi määrä kippoon ja mausta makusi mukaan kuten: suola, pippuri, paprikajauhe, sipulijauhe, perinteinen perslilja ja sokeria. Maistele välillä ja lisää sitä mitä tarviipi.

Tarjoile lisänä kaikkee muuta dipattavaa ja jotain mieluisaa juomaa. Ja siinä se! Wuh-wuh. Lopetan täältä tähän: Maniac

Ei kommentteja: