keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Paras Kotitekoinen Jääkahvi (maidoton, laktoositon, vegaaninen)


Muitta mutkitta asiaan: Parhaan ei tartte aina olla monimutkaisin ja sisältää useita aineksia. Tässä nimittäin hitsin hyvä, täysin laktoositon ja kasviperäinen jääkahvi, jonka tekoon tarttet vaan kahvia ja vaniljan makuista soijamaitoa. Niin ja tietty jäitä.

Tee testierä nyt ennen helteitä ja kittaa sit suuremmin kuhan ne helteet tulee. Tähän tapaan:

Paras Kotitekoinen Jääkahvi
Tarvitset:
- kahvia (keitä normaalia tai aavistuksen vahvempaa kaffia ja anna jäähtyä)
- Alpro soy vanilla flavor eli vaniljan makuista soijamaitoa
(myydän myös isossa tölkissä mut ostan noit pienempii 3-packei)
- jäitä (vedestä, kahvista tai soijamaidosta tehtyjä jääpaloja)

Mun makuun ainesten suhde on noin fifty-fifty. Lasiin saattaa mennä hiukan enempi soijamaitoo kuin kahvia, mut aika tasapäisesti siis. Sit vaan jääpalat sekaan ja nauttimahan!

Ei kommentteja: