tiistai 2. kesäkuuta 2015

Mel's Easy Chocolate Chip Cookies - Helpot & Nopeat Suklaanappicookiet


Mun toisiks lempparein nyyjorkkilaisnainen (heti Carrien jälkeen) elikkäs Mel, kirjoittelee Manhattanilla blogia nimeltään Food And New York City. Meliin törmäsin ekan kerran vuosia vuosia sitten YouTubessa ja meni pari vuotta ennen kun äkkäsin, että hällä on myös ruokablogi.

Noh, yks päivä huomasin uuden bloggauksen cookiesseista, joita päätin tässä ny tiistai-ilta koklata ihan extempporee ja tottakai: hyvät tuli! Näistä yks menee parempiin suihin just nyt, mutta loput kiikutan huomenna töihin kollegoille.

Alla mun suomennos Melin reseptistä ja totta ihmeessä kannattaa pyörähtää myös Melin blogissa: Food And New York City sekä nuoren naisen YouTube kanavalla: Mel Rose Kiitos herkullisist cookieseista Melille!


SAME IN ENGLISH:

My second favorite woman in New York (right after Carrie) Mel is a writer of a blog called Food And New York City. I first saw and subscribed to her on YouTube years ago and it took me a while to learn she also has a food blog.

The other day I went to see what's new on her blog and I saw these amazing but easy (and fast!) chocolate chip cookies. Tonight I couldn't help but to give them a try and these babies turned out great! So... I'm gonna have one (or two... or maybe three) now and save the rest for my colleagues at work.

I translated Mel's recipe down below, but you should definately also check out her blog Food And New York City and her Youtube channel Mel Rose. Thanks for these amazing cookies Mel! I love your blog and channel so keep those recipes and videos coming girl, thnx!
xxx -Marianne


Suklaanappicookiesit
(n. 12 kpl) (Alkuperäinen resepti)
Tarvitset:
75g huoneenlämpöistä voita/margariinia
3/4 dl fariinisokeria
2 rkl hienoa sokeria
2,5 rkl vaniljaesanssia taikka vaikka 1tl vaniljasokeria
0,5 tl ruokasoodaa
1 3/4 dl vehnäjauhoja
1 kananmunan keltuainen
1 1/4dl pieniä suklaanappeja

Sekoita kulhossa hyvin keskenään pehmeä voi, kaikki sokerit ja vanilja. Lisää mukaan keltuainen ja sekoittele tasaiseksi. Lisää vähän kerrallaan välillä tasaiseksi sekoittaen vehnäjauhot ja sooda. Lopuksi vaivaa joukkoon suklaanapit.

Pyörittele taikinasta 12 palloa, asettele pellille ja paista 165 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Meikäläinen pallotteli taikinasta kymmenen mönttiä ja litistin niitä hiukan kasaan, jotenka siitä syystä mulla näyttää vähän erilaisilta kuin Melillä.

Herkkua kuitenkin ovat ja joutuu varmaan hätäpäissään pyöräyttämään näitä tulevaisuudessakin!

Ei kommentteja: