17.9.2012

Riistaa ja muutaTerveppä terve, tein riistakäristystä, kukkakaaliparsakaaligratiinia, keitettyjä porkkanoita ja puolukkamössöä. PARASTA NÄISTÄ OLI GRATIINI, joskin liian suolaista. EIKUN siis porkkanat oli nam. Myös puolukkamössö oli OK, siinä oli suurin osa pakastettuja puolukoita ja hieman sekana kaupan valmista puolukkahilloo.

Riistakäristys oli Pirkan pakastealtaassa löytyvää riistakäristystä. EN IHASTUNUT. Lisäks en oo koskaan syöny mitään käristystä joten en tiedä mimmosta sen pitäs olla. En aio tätä tehdä uusiks! NEVÖ EVÖ! :)

3 kommenttia:

J kirjoitti...

Poronkäristys muussin kera kannattaa silti testata vielä, vaikka riistakäristys ei maistunutkaan. :) Ei tosin voi suositella jotakin venäläistä poroa, jota viimeksi ostin, maistui jotakuinkin radioaktiiviselta ja suikaleet olivat kuin kebableikkurilla poron hanurista siipaloituja.

piitu kirjoitti...

ostin lidlistä jotaa pussiperunamuusijauhetta. hirveetä shittiä. tai siis tavallaan hyvää, mut ei voi muusina aatella. paras muusi on semmoinen mihin laittaa smetanapurkin ja suolaa ja voita. täähän ei siis liittynyt mitenkää tohon postaukseen.

mapsu kirjoitti...

WOT, en oo kskaan laittanut smetanata... hmhmhmmm...... :P voi on ihan parasta!!!!!!!!!!!!!! ja suola!