23.8.2012

Kaurapuuroo perkule!Eihän sitä aina jaksa laittaa gurmeeta, en edes minä. Sain tänään maistella äitin uunilohea joten se siitä ja näin iltasella kotona päätin nautiskella ihan vaan kaurapuuroa minilättasilmällä. Huom, tein luomukaurapuurohiutaleista, koska en löytänyt muunlaisia kaupasta. Hyväähän tuo on ja koirallekin maittoi pieni maistiainen.

Puuroo ei kyl joka päivä kannata vetää koska siihen varmaan kyllästyy. Aattelin myös lähitulevaisuudessa koittaa tehdä uunipuuroa. Sen voi kai tehä riisipuuroriisistä... Ostin pikkupussin puuroriisiä viime joulun alla kun meinasin että kuitenkin tulee tehtyä, mutta eipä tullut tehtyä joten vielä ois pussi jälellä. En oo koskaan tehny sitä aikasemmin enkä muistaakseni maistanutkaan missään. Oi sit saan laittaa siihen kanelii ja sokerii ripotella päälle ja nam! (Ehkä nam)

Huomenna perjantain kunniaksi pitää vetää joku ässä hihasta!!!! ;)

2 kommenttia:

piitu kirjoitti...

aah kauhee kaurapuurohimo! oon unohtanu koko mähnän olemassaolon! parasta on ku se on löysää ja sit paljon voita sekaan. ja suolaa. mun eno tekee kaurapuuron lihaliemen ja puristaa valkosipulia päälle, mut en oo niin rankaks heittytynyt.

mapsu kirjoitti...

Joo tein nyt ehkä vähän erikoispaksuu. Mitä lirumpi niin sen parempi ja sualaa ja silmää sekaan!! mahd paljon. hyvä toi lihaliemi ja valkosippe!!