tag:blogger.com,1999:blog-8110852196074845107.post6992857288025916030..comments2024-02-16T12:58:09.588+02:00Comments on SAFKABLOGI.FI: Chili Con Carnemapsuhttp://www.blogger.com/profile/11906219749482155167noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8110852196074845107.post-12045511398686684782013-11-14T23:26:14.861+02:002013-11-14T23:26:14.861+02:00Ei, ei ja ei.. Chili con Carneenhan on olemassa yh...Ei, ei ja ei.. Chili con Carneenhan on olemassa yhtä monta reseptiä kuin tekijääkin. Yhteistä kuitenkin kaikille on juustokumina eli jeera, joka pitää maistua CCC:sta.<br /><br />Perus CcC:n reseptiin siis kuuluu aina:<br />-Chili<br />-Liha<br />-Tomaatti<br />-Pavut<br />-Sipuli<br />-Valkosipuli<br />-Jeera<br />-Suola<br />-Mustapippuri<br />(itse lisään)<br />-Fariinisokeri<br />-Laakerinlehti<br />-Lime<br />-Oliiviöljy<br /><br />Lisäksi CcC:n kanssa ei kuulu tarjoilla riisiä. Se syödään sellaisenaan lusikalla kulhosta. Chilinä käytän itse useimmiten joko Capsicum Chinensen lajikkeita, kuten Orange habaneroa, Caribean red habaneroa, Madame Janetea tai Capsicum Pubescensin lajikkeita, kuten Turbo pube, Red Peruvian Rocoto tai vakka Manzano Rojo.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11327571088049919159noreply@blogger.com