keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kasslerpihvit Uunissa (BBQ)


Se on kasslerpiffit jos joku, kun aletaan puhumaan siitä että suht halvalla saa hirmuisen hyvää safkaa lautaselle. Itse ostin männä viikolla pari isoo pihviä hintaan 3 €. Lisukkeeks siihen vähän salaattia tai juureksia ja sulla on kahdelle hengelle dinneri ihan parilla eurolla.

Homma ei ole edes mitenkään vaikea ja syömään pääset reilussa tunnissa, joten hyvin pystyy loihtimaan tämän herkun myös ihan arki-iltana.


Kasslerpihvit Uunissa
Tarvitset:
- kasslerpiffejä
- makus mukaset mausteet kuten: suola, pippuri, cayennepippuri, bbq-soossi
- sipulia ohueksi suikaloituna
- öljyä, jos tarpeen

1. Sirottele piffien pintaan suolaa ja pippurströmiä.

2. Kuumenna parilapannu ja paista piffit pienessä öljytilkassa pinnalta kauniiksi, sikälimikäli olet yhtä esteettinen haihattelija kuin meikäläinen. Mikäli et ole, voit skipata pannulla paistelun kokonaan.

3. Laita pihvit vuokaan / pellille, sipulit päälle ja peitä koko hoito kannella/foliolla ja laita 175-200 asteiseen uuniin paistumaan.

4. Kun 30min on kulunut, poista folio ja läträä pintaan bbq-soossia jos siitä tykkäät.

5. Jatka paistamista (siis ilman folioo/kantta) toiset 30min ja valmista tuli!

Lisukkeeksi näille kelpaa melkein mikä vaan. Ehkä raikas ja rouskuva salaatti ois se kaikista paras, mutta itse paistelin pieniä pottuja ja porkkanoita lihan kanssa uunissa yhtämatkaa. Pihviveitsi uppoaa näihin kavereihin todella helposti ja liha on mureaa eikä todellakaan mitään purukumia. Kandee kokeilla!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Itse ostin männä viikolla pari isoo pihviä hintaan 3 €. Lisukkeeks siihen vähän salaattia tai juureksia ja sulla on kahdelle hengelle dinneri ihan parilla eurolla."

Voin ihan kertoa, että isot pihvit tehnyt sika maksoi hippasen enemmän kuin sun ihan parilla eurolla. Se maksoi 100% uhrauksen.

"dinneriä ja pippurströmiä"

Onko tää nyt jonkun mielestä hauskaa tai nokkelaa. Sun?

Marianne Piittinen kirjoitti...

Moikka Anonyymi! Juu olen tietoinen uhrauksista ja varsinkin ilmastolle koituvista paskoista asioista ja näistä syistä en ole pariin vuoteen lihaa enkä maitotuotteita enää syönytkään.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä syöt varmaan hyvin mielin sitä soijapaskaa joka tuhoaa ihan samallai ilmaston ja epäeettistä. Tommoset vegaanit pitäs hirttää.